2017. augusztus 8., kedd

A Boomerang 2017. szeptemberi újdonságai


Új bolondos dallamok ÚJ RÉSZEK
2. évad, 11-étől október 9-étől hétköznap 16:25-kor, ismétlés hétköznap 6:25-kor, 20:00-kor

A második évad kezdetével új címet kap a Tapsi: A Bolondos dallamok alkotóitól. Az Új bolondos dallamok címmel folytatódó sorozat immár nem csak Tapsira koncentrál, több teret nyit más bolondos szereplőnek: Dodó kacsának, Szilveszternek, Csőrikének, Cucu malacnak és a többieknek. A változatlanul öt és fél perces, pörgős epizódok garantált szórakozást nyújtanak az egész családnak.Derült égből fasírt ÚJ SOROZAT
1–10, 11b–13. rész, 1. évad, 18-ától hétköznap 19:10-kor, ismétlés mindennap 6:55-kor

Az élet nem ér annyit jó falatok nélkül. Flint feltalálónak készül és kalandra éhezik. Elhatározza, hogy olyan gépet épít, amely az esőt is ínycsiklandó fogásokká változtatja. A Sony Pictures Animation azonos című mozifilmjéhez készült 2D-s előzménysorozat szeptembertől a Boomerangon és a Cartoon Networkön is látható.


Scooby-Doo: Abrakadabra! CSATORNAPREMIER FILM
2-án 14:30-kor, ismétlés 3-án 11:00-kor

A Rejtély Rt. egy világtól elzárt bűvészképzőbe látogatnak el, amit egy repülő rémség fenyeget. Ha ez nem lenne elég, egy nagyravágyó jégkrémmágnás még be is akarja zárni az iskolát, és egy griffmadár is felbukkan. Vajon Scooby-Doo, Bozont, Diána, Fred és Vilma elég ügyesek ahhoz, hogy megoldják a rejtélyt, és megmentsék a sulit?


Kókusz Kokó, a kis sárkány ÚJ RÉSZEK
1b, 3a, 14–26. rész, 1. évad, 4-étől hétköznap 7:25-kor, ismétlés hétköznap 13:05-kor

A kis tűzokádó sárkány, Kókusz Kokó mindennnap újabb és újabb kalandokba keveredik. A Sárkány-szigeten a tűzokádó sárkányok társaságában – fékezhetetlen étvágyukról híres – faló sárkányok is laknak. A humoros kalandokra Kokót elkísérik barátai is: Oszkár, a sárkány és Matilda, a sündisznó.


Miss Moon ÚJ RÉSZEK
4a, 7a, 8b–26. rész, 1. évad, 25-étől hétköznap 15:55-kor, ismétlés hétköznap 8:45-kor

Létezik szuperképességekkel megáldott nagynéni? Jules, Lola és Baba Joe tudják, hogy igen, hiszen Miss Moon az ő rokonuk! Azt gondolnánk, nagyon szerencsések, pedig a sok varázslat sok bajt is magával hoz. Repülő gördeszkák, mesekönyvekből életre kelő sárkányok, lovagok és bújócskázás összezsugorított résztvevőkkel. Miss Moonnak hála a McGuffles-gyerekek élete örökre megváltozik.


Oddbods ÚJ RÉSZEK
4-étől hétköznap 12:50-kor

Kövesd a Boomerang sorozatának szereplőit, a mókás Oddbod-okat kalandjaik során! Ezek a színes szőrbundába bugyolált cukiságok még a leghétköznapibbnak tűnő dolgokba is nevetést és humort visznek, legyen az várakozás a megállóban, bőrig ázás az esőben vagy bénázás egy vakrandin.

Folytatódó újdonságok

(Turner)